top of page

Gezichtsverzorging

Huidsverzorging
706501-_kit_basis_nr.1__medium.jpg

Vooraleer we starten met de gezichtsverzorging wordt aan de hand van verschillende vragen uw huidtype bepaald. Zo kunnen wij onze producten zo goed mogelijk afstemmen op uw huidtype.

Onze gezichtsverzorging is opgebouwd uit:

- Reiniging: De huid wordt gereinigd met reinigingsmelk om sporen van makeup en vuil te verwijderen.

- Peeling: Met een peeling wordt het gezicht nog dieper gereinigd. De peeling verwijderd ook dode huidcellen en ontdoet de huid van onzuiverheden.

- Warme kompressen: Door het gebruik van warme kompressen gaan de poriën open staan en zijn zo onzuiverheden zoals comedonen of zwarte puntjes makkelijker te verwijderen.

- Massage: Vervolgens wordt een ontspannende massage gegeven van het gelaat de hals en de schouders.

- Masker: Het aanbrengen van een gezichtsmasker hydrateert uw huid en zorgt ervoor dat voorgaande producten beter opgenomen worden.

- Serum + dagcrème: Als laatste wordt er een serum en dagcrème toegepast. Onze serums bevatte werkzame stoffen aangepast aan uw huidtype (bv.: tegen rimpels, hydraterend, etc.). Uiteindelijk wordt er afgesloten met een dagcrème.

Voor onze gezichtsverzorging werken wij met het merk Bio Balance. Dit merk heeft verschillende verzorgingslijnen en kan zo volledig aan jouw huidtype aangepast worden.

De gezichtsverzorging duurt 75 minuten.

bottom of page